Почистване на твърди подови настилки

С цел добра поддръжка и хигиена е препоръчително честото почистване на подовите настилки в дома и офиса. Съществуват различни видове замърсявания: захабяване и износване в следствие повишен трафик на хора, строителни замърсявания или обичайните битови наслоявания. Всички те имат нужда от почистване с професионални машини и препарати.

Почистване на твърди подови настилки
– Почистване на теракот
– Почистване на гранитогрес
– Почистване на ПВЦ настилки
– Почистване на ламинат
– Почистване на естествен паркет

NVP Cleaning гарантира машинно почистване без нараняване или увреждане на подовите настилки. Третирането на всяка повърхност се извършва с различно оборудване спрямо вида на замърсяването и специфичните характеристики на настилката.

Почистването в дълбочина може да бъде постигнато единствено с помощта на професионални машини. Въпреки ежедневните усилия да почистите пода, всички домашни пособия за безсилни да унищожат насложения мръсен филм, както и заседналата мръсотия по ъглите и фугите.

Затова е важно винаги да се обръщате към професионалистите. В зависимост от натовареността на помощението, всяка настилка трябва да се почиства през определен период, за да запази своя чист и бляскъв вид.

Даваме 100% гаранция за качествена работа и коректност!

NVP Cleaning – Удоволствието от чистотата!

Поръчай сега или се обади на: 0897878055