thumbs-iconПрофесионално почистване на домове, офиси и автомобили

clock-iconРаботно време : Всеки ден от 08:00 до 21:00

0

Количка - 0.00лв.

mobile-icon

Обади се и поръчай чистота!0897878055

Завръщане в офиса след карантина

6 юни

Завръщане в офиса след карантина

„Карантини, карантини, карантиниии…“, вероятно уважаваната от нас Лили Иванова в момента си напява този нов рефрен. Но до тук с глезотиите и въпреки че свикнахме да прекарваме повече време заобиколени от домашния уют, май е редно да помислим и за тържественото завръщане в офиса.

Спомняте ли си в какво състояние оставихте офиса и работното си място? А кога беше последното основно почистване?

Така…

От къде да започнете?

Време е да се обадите на екипа на NVP Cleaning, за да стартирате отново работния процес начисто!

Първа стъпка:

Еднократно основно почистване на офиса. Какво включва тази услуга? Стартираме с няколко основни и много важни локации, където обикновено служителите прекарват по-голямата част от времето си: почистване на работните места, почистване на офис техника, почистване и дезинфекция на санитарни помещения.

След което пристъпваме към по-обемистите задачи: почистване на стъкла и дограма, почистване на врати, почистване на твърди подови настилки, почистване на меки подови настилки, пране на мокети, почистване с прахосмукачка и много други дейности.

Втора стъпка:

Ако с гордост носите някои от чертите на симпатичния Монк (подобно на екипа ни) и държите офисът да е в отлично състояние не само за пред клиентите или по време на епидемия, но и по принцип, то не пропускайте да попитате за абонаментните планове на NVP Cleaning. Защото чистотата и хигиената не трябва да са кампанийни, особено, там където има постоянен човекопоток и струпване на хора.

Даваме 100% гаранция за качествена работа и коректност!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *