thumbs-iconПрофесионално почистване на домове, офиси и автомобили

clock-iconРаботно време : Всеки ден от 08:00 до 21:00

0

Количка - 0.00лв.

mobile-icon

Обади се и поръчай чистота!0897878055

Пролетно почистване = Основно почистване след карантина?

5 май

Пролетно почистване = Основно почистване след карантина?

Всички ще се съгласим, че един от най-щекотливите въпроси в последните месеци е „Що е то „хигиена“ и има ли тя почва у нас?“. Веднага ще кажете „Та, как не, само последната седмица усъвършенствахме още два нови стила за миене на ръце и изгледахме поне три видеа на три различни блогъри за носене на маска според актуалните фешън канони“.

А пък ние ще попитаме, все пак не пропускате ли нещо важно тази пролет? Изключва ли животът в карантина пролетното почистване или то е още по-необходимо, дори и от преди?

Ето, че дойде моментът екипът на NVP Cleaning да заблести и със знания, тъй като ХИГИЕНАТА е любимата ни тема.

Хубаво ни е, когато сме с любимите хора вкъщи, но всички знаем, че това е свързано не само с много смях, излежаване до късно (за някои от членовете на семейстото) и похапване на вкусна домашно сготвена храна. Освен това ни чака и купът с чинии, прахосмукачката, бърсането на прах, прането. Какво ще кажете да добавим и още едно, две усмихнати дечица, които са решили да изпробват дали вкусната лютеница отива на десена на дивана на мама? Или тази филийка с шоколад, която така случайно падна няколко пъти на пухкавия килим…

Ех, макар и карантина, май е време да се замислим за пълно почистване на пораженията?

Вече ви се завива свят, знаем, затова NVP Cleaning е отново тук, а вие  може да си налеете чаша от любимото питие и да си отдъхнете поне за няколко часа.

Карантината не е повод да лишите домовете си от пълно почистване, така необходимо за здравето и комфорта в дома ви. NVP Cleaning ще ви помогне в борбата с всички видове известни и неизвестни бактерии. Въоражени с едни от най-добрите професионални машини на пазара и доказали се във времето ЕКО препарати, които освен че дезинфекцират перфектно, пазят и здравето на семейството ви.

Не пропускайте да запазите своя час още днес, защото пролетният ни ентусиазъм е в разгара си! Предлагаме следните услуги за домове и апартаменти, еднократно или с абонамент:

Даваме 100% гаранция за качествена работа и коректност! Очакваме ви и бъдете здрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *